Нашата мисия е Вашият дом

Апартаменти за продажба в Свети Влас, България

Венус Лукс ООД, е една от най-успешните инвеститорски фирми в района на гр. Свети Влас. Ние сме в строителната индустрия повече от 15 години. През годините успяхме да се докажем, че сме коректна компания за строителство и продажба на апартаменти във Ваканционни жилищни сгради в град Свети Влас на която можете да се доверите. Ние предлагаме удобни и съобразени с клиента условия за закупуване на апартаменти, поради този факт имотите построени от Венус Лукс са едини от най-търсените и желаните имоти в Свети Влас от клиенти от цял свят. Спазвайки всички стандарти на новото строителство, компанията ни спечели доверието на многобройни взискателни клиенти и с годините оправдава това доверие. Венус Лукс допринесе за развитието на положителна промяна в облика на курорта Свети Влас.

Венус Лукс е създадена през 2004 г. с цел изграждане на проекти за курортни комплекси в Свети Влас и страната. Ръководителите на фирмата имат опит в изграждането и обновяването на множество проекти. Услугите на Венус Лукс се простират далеч отвъд семплите отношения "купувач - продавач", всеки един клиент е важен за нас и става част от нашето голямо семейство.

Днес Венус Лукс е компания, която се слави с добро име и има силно партньорство с надеждни и чуждестранни фирми за недвижими имоти. Причината за успеха ни е качественото строителство, използване на висококачествени материали, лоялността към нашите клиенти и партньори, доброто отношение, спазване на срокове и обещания, разбирателство и честност към всички.

Клиентът за нас е винаги на първо място. Ние не казваме на клиента, е че важен за нас, ние му го показваме. Имаме хиляди доволни клиента, построили сме над 15 комплекса с над 1000 апартамента, хотели, ресторанти, магазини и офиси. Всяка сграда е строена с внимание, професионализъм и старание.

Венус Лукс изгражда взаимоотношения на коректност и взаимно доверие с клиенти и партньори, като поддържа висок стандарт на работа и обслужване. Работим с директни клиенти и с фирми за недвижими имоти, никога не пренебрегваме финансовите си задължения към посредниците и заплащане на време.

Във Венус Лукс работят млади, отговорни и ентусиазирани професионалисти, пълни с нови идеи и предизвикателства, които ги прави един от най-ценните ресурси на компанията.

1.jpg

Защо Венус Лукс

с мисъл за Вас

Стандарти

Предлагаме апартаменти в България изпълнени с установени стандарти.

Местоположение

Уникални местоположения с морска гледка, съчетана с хълмовете на Стара планина.

Цени от строител

Венус Лукс предлага директна продажба на всички свои имоти.

ПРОМО