Emperium Сграда C

Emperium Сграда C

Свети Влас

Описание

Комплекс "Emperium" е луксозна жилищна сграда, намираща се на територията на град Свети Влас. Местността привлича посетителите си с прекрасни природни гледки, съчетаващи чист планински въздух и морски климат, както и плажове, граничещи с гора.

Комплексът се намира  на 200 м от самият бряг в Свети Влас в тих и спокоен район. Сградата се откроява с изящна съвременна архитектура и красива панорамна гледка към к.к. Слънчев бряг и старият град на Несебър.

Emperium сграда C е 3-етажна сграда. Всички апартаменти включват 2 спални, кухня, баня и тоалетна и балкон или тераса. Апартаментите, които са на три нива имат по 2 бани и тоалетни и балкон и тераса. Комплексът също ще включва басейн, озеленяване, видеонаблюдение и ограничен достъп само за собственици.

Сградата ще бъде построена с висококачествени материали на водещи световни фирми, като керамични тухли Wienerberger, вътрешни вароциментови мазилки и шпакловки Röfix, фасадна топлоизолационна система Baumit, хидроизолации от Weber и Ceresit, както и PVC дограма, фасадни облицовки, теракоти и фаянс и настилки от естествен камък, подови теракотени покрития и гранитогрес отново на световно утвърдени производители.

Emperium сграда C е Ваканционна Жилищна Сграда с оборудване. Стените са от австрийски тухли Wienerberger Porotherm 25 N+F и Porotherm 12 N+F, изработени от 100% естествен материал. Таваните в жилищните помещения са от гипсова шпакловка Röfix, а санитарните помещения са с окачен таван система KNAUFF. Естествената дървесина е красиво подчертана чрез естественият фурнир, с който са покрити луксозните висококачествени интериорни и входни врати. Фасадните врати са с PVC дограма, като стъклопакета осигурява идеална шумно и топло изолация BAUMIT. Топло-изолационната система е с минерална мазилка. Парапетите на терасите са с архитектурен детайл от ковано желязо, подовете са гранитогрес. Покривът е със система Weber. Продукти на WURTH са използвани за закрепването на всички инсталации. Асансьорите ще са монтирани с капацитет 6 пътника. Във всяка жилищна стая ще бъдат поставени инверторни климатици за отопление и охлаждане. Канализацията ще се осъществява от PVC тръби. Осветителната и силова инсталация е от Schneider Electric. Външната ограда на сградата ще е от естествен камък и ковано желязо. Слаботоковите инсталации се състоят от видеонаблюдение, домофон и интернет инсталация и кабелна телевизия, чрез оптичен кабел до сградата. Включено е парково осветление. Дворовете ще са изцяло затревени и озеленени с дървета и растения. Строителството е монолитно.

Дата на завършване декември 2024

 

Галерия

Етажи

Ап.101C двустаен 80.35 кв.м. Свободен
Ап.102C двустаен 80.35 кв.м. Свободен
Ап.103C двустаен 152.91 кв.м. Свободен
Ап.104C двустаен 152.91 кв.м. Свободен

Ап.201C двустаен 80.35 кв.м. Свободен
Ап.202C двустаен 80.35 кв.м. Свободен
Ап.203C двустаен 152.91 кв.м. Продаден
Ап.204C двустаен 152.91 кв.м. Продаден

Ап.301C двустаен 81.33 кв.м. Продаден
Ап.302C двустаен 81.33 кв.м. Продаден

Интерактивна карта

ПРОМО